Hold rent og bevar motivationen til julerengøringen

Hold rent og bevar motivationen til julerengøringen

Juleaften banker på døren, og måske har du (igen) i år taget opgaven på dig, og skal være vært juleaften. Det er en hyggelig tjans - særligt, hvis du nyder at kræse om dine gæster, men den kommer også med en masse juleræs. 

Julen er travl, og særligt dagene op til juleaften, hvor hjemmet skal klargøres. Der skal ryddes op, gøres rent, handles ind, laves mad og dekoreres - alt i mens man gerne vil julehygge med dem, man holder af. Men tvivl ikke - hos Humdakin kan vi hjælpe dig med at tage noget af læsset. 

Hos Humdakin har vores mission siden den spæde start været at lære dig, hvordan du holder rent fremfor at gøre rent, og den filosofi kommer dig til gode her i julen!

At holde rent sparer dig tid 

At holde rent betyder ganske enkelt at gøre lidt hele tiden. Det kan godt være, at det lyder tidskrævende, men det er det ikke. Tanken er, at du i løbet af ugen bruger 10 minutter her og der på din rengøring, så dit hjem hele tiden føles rart og rent. 

Brug for eksempel 10 minutter mens småkagerne alligevel er i ovnen på at tørre skabe og spisebordstole af. Eller kom toiletrens i kummen om morgenen, inden du tager afsted, så du blot skal skrubbe og skylle når du kommer hjem. Hvis du bruger den tankegang i hele hjemmet over de næste dage, kan du måske nøjes med blot at tørre af en ekstra gang og fokusere på julehyggen, borddækning og madlavning når vi kalenderen om lidt viser 23. december. 


Find motivationen ved at holde rent og med gode produkter

Motivationen til rengøring kommer ikke (læs: sjældent) af sig selv. Derfor er det godt at have nogle redskaber, der kan give motivation til at komme i gang - og vi lover, at når du først er kommet i gang, så går det helt af sig selv. 

Herunder kan du se hvad der giver os hos Humdakin motivation til at komme i gang med rengøringen: 

- Vi kan ikke komme uden om gode og velduftende produkter. En god universalrengøring, med en dejlig duft, gør rengøringen til en leg. 

- Hold rent i hjemmet ved at gøre små ting hver dag. Det gør det meget mere overskueligt at komme i gang. 

- Hvis ikke det giver motivation, så i det mindste tanken om hvordan det dufter, når du er færdig og følelsen af et rent hjem. Forlæng følelsen og duften med en mild og ren duftpind

- Sæt din yndlings-podcast i ørene eller din yndlings playliste på anlægget. Så er du færdig inden, du får set dig om. 

- Gør det nemt med effektive produkter. Brug for eksempel vores sprayflaske med universalrengøring og en god klud, så er det nemt at få støvet alle overflader af. 

- Lav dig en liste og kryds af undervejs. På den måde undgår du overspringshandlinger, og du kan helt visuelt se, at du får klaret opgaverne en efter en. 

- Inddrag dine børn og vær sammen om det. Så kan i gøre rengøring til kvalitetstid. 

Se vores udvalg af effektive og velduftende rengøringsmidler her

 

 

 

Fortsæt med at læse

Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...